| Артикул | GT-T0050 B |
|---|---|
| Виробник | TunaFire |
| Матеріал руків'я | G10 |
| Марка сталі | Sandvik 14C28N |
| Твердість HRC | 58-60 |
| Фініш клинка | Stonewash |
| Тип замка | Liner Lock |
| Вага | 127 гр |
| Колір | Black |
| Товщина обуху | 3.2 мм |
| Довжина клинка | 85 мм |
| Загальна довжина | 200 мм |
Написать отзыв
Внимание! Публикация производится только после предварительной модерации
Чтобы написать полезный отзыв, укажите срок пользования продуктом, плюсы, минусы, впечатления.
Max,
Ніж зірок з неба не хапає, алеж ціна!! З коробки, люфт леза вліво вправо, загострений на 6 з 10. При спробі підтягнути осьовий виявив приємний і не приємний момент. В осьовому немає лиски і гвинт вільно прокручується, це приємний бонус. Китайці напхали стільки білого фіксатора різьби що недосвідчений користувач без інструменту або пошкодить гвинт, або не зможе його розібрати. Це найскладніша розборка в моїй практиці. Після розборки побачив в середені латуний підшипник на сталевих шариках відмінної якості, але повністю сухий. Змастив все, зібрав. Замінив кліпсу на титанову, оригінальна як на мене слабенька.....І ніж просто заграв, механіка відмінна. Хід леза плавний, шарика детента геть не чутно коли відкривається лезо. Лайнер лок тримає міцно. Фліп на 9 з 10. Приємно відкривати за спайдерхол, ця опція працює відмінно. Сталь леза, не можу сказати що там є чи не має сандвіка, правиться без питань керамічним мусатом загинаючи кромку з боку в бік, на D2 чи К110 такого не наблюдається.58 одиниць по роквелу там точно є. Завдяки спускам відмінний різак. Чойл повністю функціональний. Для маленької та середньої долоні оптимальний розмір, для великої долоні не вистачає якихось пів сантиметра для впевненого молоткового хвату, обратний хват відмінний.Загально, ніж коштує більше своєї ціни, дешевкою не виглядає взагалі, столярка відмінна,але мій екземпляр вимагав невеличкого втручання, яке взагалі не зіпсувало враження від ножа. Магазину НОЖЕМАН щіра дяка за черговий ніж в колекцію!)